Wow! Jutawan, Review Mainan Jer Mulanya

Siapa sangka, idea hanya review mainan dalam Youtube saja sudah boleh jadi jutawan! Apa yang paling menarik, jutawan ini hanyalah seorang kanak-kanak yang berusia 9 tahun. Pergh… Kau 9 tahun buat ape? Main guli je kan? Ke tengok kartun? Mengaku je lah… Ryan Kaji dari Texas menjana USD29.5 juta bersamaan RM118.6 juta daripada channel YouTube […]

Mampukah Peniaga Kecil Jadi Jutawan?

Berniaga bantal, pekasam, produk kecantikan, char kuey teow, pusat tuisyen dan bermacam-macam lagi. Mampu ke peniaga kecil ini menjadi jutawan? Mampu ke mereka ini capai RM1 juta? Yes boleh! Inilah antara produk dan perkhidmatan Ahli Titanium RichWorks bermula dan kini, mereka antara brand yang semakin mendapat nama di Malaysia. Mereka tidak bermula besar, hanya berniaga […]