Ini ‘JALAN KELUAR’ Anda Untuk Jalankan Bisnes untuk lebih

BETTER | FASTER | EASIER

“Sejak 2015, kami telah membimbing lebih dari 700 usahawan dan

perniagaan secara intensif menerusi program pengajaran dan

bimbingan yang memberikan impak yang tinggi, yang mana ia

menghasilkan pendapatan perniagaan kolektif sebanyak

RM1.7 bilion dalam jualan”

-Datuk Wira Dr Azizan Osman-

Apa itu Program Mentoring TITANIUM?

Ramai usahawan di luar sana berniaga hanya sekadar berniaga tanpa memikirkan bagaimana untuk kembangkan perniagaan mereka. Mungkin ada yang mahu mengembangkan perniagaan tapi tak ada CERTAINTY / KEPASTIAN dan MENTOR yang betul dalam membuat keputusan. Persoalan yang sering bermain di fikiran usahawan semua adalah, adakah ini keputusan yang betul aku buat? Dan apa yang perlu aku buat? Betul betul?

Program Mentoring Titanium selama 12 bulan ini adalah salah satu program yang akan membantu anda mendapatkan ILMU dengan bimbingan daripada MENTOR anda iaitu Datuk Wira Dr Azizan Osman. Berbekalkan Pengalaman serta ilmu yang sentiasa up-to-date, menjadikan segala kegusaran, kebimbangan anda dapat diselesaikan dengan baik dan teratur. Anda juga akan dibimbing satu persatu akan apa LANGKAH dan TINDAKAN yang anda perlu lakukan untuk mengembangkan bisnes anda sehingga berjaya.

OUR IMPACT & RESULTS

NAJIB ASADDOK

Internet Entrepreneur & CEO

Momentum Internet Sdn Bhd

“Datuk Wira Dr Azizan Osman telah menjadi mentor luar biasa kepada saya. Kesediaannya untuk berkongsi sendiri pengalaman serta kebijaksanaannya sambil mendengar semua permasalahan saya dengan teliti membuatkan inilah sifat yang saya pelajari darinya. Sebagai mentor, dia selalu berusaha untuk membantu saya menjadi ‘versi saya’ yang lebih baik daripada cuba merangka saya kepada perspektifnya. Sokongan berterusannya sepanjang saya menjadi menteenya memang tidak ternilai.”

DAS ABDUL

Pengasas & CEO

Das Abdul Global Sdn. Bhd

“Bermula dengan berniaga melalui carboot sale, setiap hari hidup saya penuh dengan kerisauan apabila hanya dapat menjual 20 biji bantal sahaja. Dengan keadaan hidup yang susah ketika itu, isteri pula baru habis berpantang anak kedua yang berusia 44 hari, saya mula mencari jalan untuk ubah hidup saya.

Alhamdulilah, saya tidak menyangka bahawa dengan melibatkan diri dalam salah satu program RichWorks membawa saya menjadi salah seorang #AnakDidikDatukWiraDrAzizanOsman dalam Titanium yang mana bisnes bantal saya dapat dibina sehingga mampu membawa jenama dan produk ke tahap yang lebih tinggi.

Syarikat saya kini juga dalam usaha menerokai pasaran baharu di luar negara terutamanya Indonesia serta meluaskan lagi pasaran di seluruh negara dengan pelantikan lebih ramai wakil jualan.”

AIZAT ZULHAILIE ABU BAKAR

Pengarah

Azraizat Global Sdn Bhd

King’s Char Kuey Teow

“Program Mentoring Titanium ini adalah ILMU yang hanya boleh diperolehi melalui pengalaman. Ia adalah salah satu cara terbaik untuk memastikan bisnes anda berkembang dengan lebih baik. Dari mula berniaga gerai di tepi jalan, kini saya mampu membuka restoran yang menjadi tarikan pelancong dan penduduk tempatan yang datang ke Port Dickson, Negeri Sembilan.

KRITERIA TITANIUM

– Pemilik bisnes dengan jualan RM100 ribu sebulan atau RM1 juta setahun

– Pemilik syarikat yang boleh membuat keputusan penting dalam syarikat

– Anda dah berniaga 1-3 tahun minimum

– Anda seorang yang boleh beri komitmen lebih 100%

ADAKAH ANDA
PERLUKAN BIMBINGAN?

ADAKAH ANDA TITANIUM SETERUSNYA?

Ini Peluang Anda Untuk Bina Bisnes

BETTER | EASIER | FASTER

Sejak 2015, Richworks Titanium telah membimbing lebih dari 1000 usahawan dan perniagaan secara intensif menerusi program mentoring dan coaching. Program ini telah memberi impak yang sangat tinggi dan kami berjaya mencecah jualan terkumpul sebanyak RM3.2 billion pada tahun 2021

Datuk Wira Dr Azizan Osman (D.C.S.M)

FCMA, CGMA, F.C.I.M(UK) MScM DBA

Business Growth Consultant & Mentor

APA ITU COACHING & MENTORING?

Matlamat kami adalah untuk membimbing dan meningkatkan tahap bisnes anda dengan strategi dan kaedah terkini untuk anda grow bisnes anda berkali dan untuk capai kejayaan yang LUAR BIASA.

Sejak 2015, menerusi Program Richworks Titanium, Datuk Wira Dr Azizan Osman telah memberi bimbingan kepada lebih 1000 usahawan cekal dalam meningkatkan pertumbuhan perniagaan mereka yang luar biasa dan jumlah jualan tahunan untuk kumpulan usahawan ini mencecah
RM3.2 billion pada tahun 2021.

LEBIH 300 JENAMA DI BAWAH
BIMBINGAN RICHWORKS TITANIUM

Program ini untuk:

USAHAWAN PERUSAHAAN KECIL DAN SEDERHANA (SME) DAN BISNES YANG MEMPUNYAI HASIL JUALAN MELEBIHI RM100,000 DAN KE ATAS SETIAP BULAN

ADAKAH PROGRAM MENTORING TITANIUM INI UNTUK ANDA?

Ramai usawahan di luar sana berniaga hanya sekadar berniaga tanpa memikirkan bagaimana untuk kembangkan perniagaan. Mungkin ada yang mahu mengembangkan perniagaan tapi tak ada CERTAINTY / KEPASTIAN dan MENTOR yang betul dalam membuat keputusan.

Persoalan yang sering bermain di fikiran usahawan semua adalah, “Adakah keputusan saya betul? Apa yang perlu saya lakukan?”

Program Mentoring Titanium selama 12 bulan ini adalah salah satu program yang akan membantu anda mendapatkan ILMU dengan bimbingan daripada MENTHOR anda, Datuk Wira Dr Azizan Osman. Berbekalkan pengalaman serta ilmu yang sentiasa up-to-date, segala
kegusaran dan kebimbangan dapat diselesaikan dengan baik. Anda juga akan dibimbing satu persatu apa LANGKAH dan TINDAKAN yang anda perlu lakukan untuk mengembangkan bisnes anda sehingga berjaya.

APA YANG ANDA DAPAT MELALUI PROGRAM
MENTORING TITANIUM INI?

KEPASTIAN / CERTAINTY

Segala kebimbangan, ketidakpastian anda dalam membuat keputusan bisnes akan dibimbing oleh Mentor anda, Datuk Wira Dr Azizan Osman. Malah anda juga akan disokong oleh Client Account Manager (CAM) yang dilantik untuk sentiasa berikan sokongan.

NETWORKING

Anda juga mendapat kelebihan untuk networking dengan ahli Titanium dari pelbagai industri. Ianya dapat membantu bisnes anda untuk berkembang bila berkolaborasi dengan ahli perniagaan yang lain.

HASIL JUALAN

KOMITMEN dan tindakan yang anda berikan, akan menyumbangkan kepada peningkatan yang seiring dengan ILMU yang anda perolehi.

CIRCLE YANG POSITIF

Anda berada dalam CIRCLE yang positif dan sentiasa bersemangat untuk mengembangkan perniagaan dan berkongsi cara menguruskan perniagaan dengan lebih baik.

MOTIVASI DIRI

Anda akan lebih bermotivasi dan bersemangat untuk menjalankan bisnes anda. Keterujaan anda untuk menjadi seorang leader dalam syarikat juga akan menjadi salah satu faktor untuk terus berjuang bagi memberikan yang terbaik dalam bisnes.

PENINGKATAN JUALAN & BISNES AHLI TITANIUM 2020 – 2021

APA KATA MEREKA

SESI EKSKLUSIF TITANIUM

INNER CIRCLE MEETING (ICM)

SESI 1 ON 1 COACHING BERSAMA DATUK WIRA DR AZIZAN OSMAN

SESI PERFORMANCE REVIEW BERSAMA
CLIENT ACCOUNT MANAGER (CAM)

Kalau anda rasa anda mempunyai ciri- ciri seorang Titanium, klik butang di bawah untuk Team RichWorks bantu anda

 

DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.