Pixar Movie Berjaya Membuatkan Ramai Orang Ingin Menjadi Hero dan Heroin

Anda ingat bagaimana kisah Princes Teana bertukar menjadi katak dan perjalanannya untuk bertukar semula menjadi manusia supaya dapat mencapai cita-citanya menjadi pengusaha restoran di Lousiana? Anda pasti teruja menonton kisah bagaimana Lightning McQueen, sebuah kereta lumba berwarna merah yang terdampar di sebuah pekan lama, dan bagaimana perjalanannya untuk keluar dari pekan tersebut supaya dapat menjuarai […]

3 Proses Kumpul Database Pelanggan

Database ataupun data. Ramai je orang tahu yang data adalah sangat penting dalam bisnes dan yang bestnya ramai pun tak tahu yang sebenarnya data adalah penting. Data pelanggan adalah sangat penting dalam bisnes. Ramai yang tanya bagaimana nak kumpul database? Macam mana nak buat database ni? Database ni apa yang kena ada? Ini ilmu basic ja yang […]

Haters Kunci Marketing? Ini Perkara Anda Perlu Tahu Tentang Haters.

“Saya tak tahan nak layan haters. Saya datang Program RichWorks sebab saya nak tahu macam mana Dr Azizan Osman handle haters.”  Kata Datin Fiza kepada Team RichWorks setelah beliau dipersoalkan oleh haters kerana menjual Al-Quran dengan hiasan Swarovski. Ada orang kata dia ajaran sesat, nak menunjuk-nunjuk, nak raih keuntungan lebih dan ada orang tuduh dia […]