Perubahan Diri Anda? Tinggal 9 Hari Nak Masuk Tahun Baru

Apa perubahan diri yang anda lakukan, Tinggal 9 hari nak masuk tahun baru

Perubahan diri anda – Bagi 10, 20, 30 tahun lepas, bila sebut 2020… Apa yang anda bayangkan? Ada kereta terbang? Orang terbang? Rumah dekat langit, kerja dekat Planet Marikh?

Bagaimanapun tahun 2020 ini sudah nak berakhir pun, kini hanya tinggal 9 hari lagi untuk masuk tahun baru. Krisis kesihatan dan ekonomi yang melanda negara bahkan dunia dalam tahun ini menyebabkan banyak benda terjejas dan perancangan terpaksa diubah.

Apakah yang telah berubah atau apa lagi yang masih sama kepada anda? Pendapatan, gaji, masalah, hutang dan sebagainya…

Mungkin anda semua mesti tak perasankan? Kita sebenarnya sudah hidup bertahun-tahun dalam keadaan yang sama, buat bisnes pun sama. Tak ada yang berbeza banyak pun mungkin sebab sudah sampai tahap selesa dengan keadaan yang sama.

Tapi cuba anda bayangkan, jika pada tahun 2021 nanti, hidup berubah 10 kali ganda? Gaji anda sekarang sudah jadi 10 kali ganda. Bisnes anda sudah jadi besar 10 kali ganda. Malah pendapatan bisnes sekarang dah meningkat berlipat ganda.

Beban hutang yang teruk pun boleh diselesaikan, bisnes sudah boleh beroperasi sendiri dengan team yang mantap sebab sudah berstruktur dan bersistem. Ejen dan stokis serta cawangan anda sudah semakin berkembang dengan jenama bisnes sudah begitu terkenal.

Perubahan Diri, Impian Anda

Macam mana? Boleh tak anda bayangkan?

Tapi, nak saja tak cukup? Ia hanya akan kekal sebagai impian. Anda mesti tahu macam mana nak jadikan bisnes anda lebih bersedia dan bangkit semula pada tahun 2021. Ini masa yang paling sesuai!

Impian akan jadi matlamat bila anda sudah tulis. Mari jadikan ia suatu kenyataan bila anda ada ilmu, sistem dan MenThor disamping bertindak dengan komited dan konsisten.

Justeru itu, sebuah Program Virtual Online Kuasai Marketing 2021 – Formula Zero Kos Marketing akan diadakan selama 3 hari (25 – 27 Disember 2020) untuk membantu usahawan atau bakal usahawan step-up diri dengan strategi pemasaran dalam bisnes mereka untuk tahun 2021.

Program percuma yang ditaja sepenuhnya bernilai RM99 diberikan kepada 3,000 pendaftar terawal. RichWorks percaya peluang sentiasa ada untuk usahawan bangkit kembali walaupun dalam tempoh krisis. Anda akan dikongsikan bagaimana menggunakan teknik pemasaran yang betul dan seterusnya dapat lonjakan jualan dan bisnes berlipat ganda. 

Banyak bukti hasil kejayaan RichWorks di mana 777 usahawan-usahawan yang bersama program mentoring menyaksikan jualan keseluruhan melebihi RM2 bilion pada tahun ini saja.

Jom rebut peluang yang disediakan ini bagi mendapatkan ilmu keusahawanan bagi menyediakan diri dan team bisnes anda untuk terus berkembang pada tahu baru nanti.Leave a Reply