Zero Kos Marketing – Mak Limah Raya Sakan!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Zero Kos Marketing - Mak Limah Raya Sakan!

Mak Limah seorang yang bekerja keras dan komited dalam kerjanya namun berdepan masalah apabila diberhentikan kerja disebabkan pandemik C0vid-19.

Wanita ini menjadi contoh kesusahan yang dihadapi kebanyakan rakyat Malaysia ketika pandemik hingga membuatkan ramai mencari peluang pendapatan sampingan bagi keperluan hidup seharian.

Justeru itu, Mak Limah nak mula bisnes selepas melihat ia merupakan langkah terbaik yang dilihat boleh dilakukan meskipun kurang ataupun tiada ilmu bisnes.

Mak Limah yang tinggal di sebuah kampung di Manjung, Perak mahu membantu dan menyokong keluarganya dengan pendapatan daripada bisnes ini nanti.

Kemudian beliau mula menonton video-video percuma dari RichWorks International bagi mendapatkan ilmu untuk bantu bisnesnya sebelum menghadiri ke program-program keusahawanan percuma.

Zero Kos Marketing (ZKM)

Mak Limah kemudian menggunakan Zero Kos Marketing (ZKM) bagi menarik pelanggan-pelanggan untuk lonjakan jualannya.

Alhamdulillah dengan ilmu yang tepat diikuti tindakan berterusan Mak Limah membuatkan bisnesnya terus berkembang dan menghasilkan pendapatan konsisten.

Hasil itu membuatkan Mak Limah tersenyum setiap hari untuk meraikan kejayaan bisnesnya hingga hari-hari adalah Hari Raya. Tahun ini, Mak Limah nak raya sakan dengan keluarganya.

Sehubungan itu, RichWorks akan membawakan program Zero Kos Marketing – Edisi Khas Bina Bisnes Berjaya pada 28 hingga 30 Mei 2021 nanti. Pada petang ini (4 Mei 2021), RichWorks akan melancarkan program ini bersama beberapa usahawan dan wakil persatuan atau pertubuhan Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) yang ada di sekitar Lembah Kelang ini.

Jangan terlepas, beri peluang kepada diri untuk tambahkan lagi ilmu-ilmu yang bermanfaat. Baru nak mula bisnes ataupun sudah berbisnes namun tak nampak lagi hasilnya bolehlah sertai program secara percuma ini.

Layari www.BinaBisnesBerjaya.com bagi pendaftaran dan keterangan lanjut.

Kongsi artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Pengertian Raya Aidilfitri

Pengertian Raya Aidilfitri

Hari Raya Aidilfitri kali ini pastinya disambut dengan berlainan. Demi memastikan keselamatan dan melindungi nyawa orang ramai, kerajaan memutuskan untuk mengenakan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP

Senyuman Dalam Bisnes

Dalam bisnes, peniaga mesti selalu senyum. Senyuman bukan setakat dapat melembutkan hati pelanggan, tetapi ia merupakan amalan sedekah yang dituntut ketika berniaga. Rasulullah s.a.w sendiri

Karakter Usahawan Produktif

Karakter Usahawan Produktif

Setiap orang boleh menjadi usahawan namun jenis yang macam mana anda ingin jadi? Mahu jadi usahawan yang berjaya ataupun sebaliknya berbalik kepada keputusan dan tindakan

Anda Cipta Luck Sendiri!

Anda Cipta Luck Sendiri!

“Mereka berjaya kerana ada LUCK…,” antara ayat yang biasa anda dengar atau anda sendiri pernah menyebutnya! Luck bermaksud tuah atau nasib. Kereta lumba F1 merupakan