Zero Kos Marketing – Mak Limah Raya Sakan!

Mak Limah seorang yang bekerja keras dan komited dalam kerjanya namun berdepan masalah apabila diberhentikan kerja disebabkan pandemik C0vid-19.

Wanita ini menjadi contoh kesusahan yang dihadapi kebanyakan rakyat Malaysia ketika pandemik hingga membuatkan ramai mencari peluang pendapatan sampingan bagi keperluan hidup seharian.

Justeru itu, Mak Limah nak mula bisnes selepas melihat ia merupakan langkah terbaik yang dilihat boleh dilakukan meskipun kurang ataupun tiada ilmu bisnes.

Mak Limah yang tinggal di sebuah kampung di Manjung, Perak mahu membantu dan menyokong keluarganya dengan pendapatan daripada bisnes ini nanti.

Kemudian beliau mula menonton video-video percuma dari RichWorks International bagi mendapatkan ilmu untuk bantu bisnesnya sebelum menghadiri ke program-program keusahawanan percuma.

Zero Kos Marketing (ZKM)

Mak Limah kemudian menggunakan Zero Kos Marketing (ZKM) bagi menarik pelanggan-pelanggan untuk lonjakan jualannya.

Alhamdulillah dengan ilmu yang tepat diikuti tindakan berterusan Mak Limah membuatkan bisnesnya terus berkembang dan menghasilkan pendapatan konsisten.

Hasil itu membuatkan Mak Limah tersenyum setiap hari untuk meraikan kejayaan bisnesnya hingga hari-hari adalah Hari Raya. Tahun ini, Mak Limah nak raya sakan dengan keluarganya.

Sehubungan itu, RichWorks akan membawakan program Zero Kos Marketing – Edisi Khas Bina Bisnes Berjaya pada 28 hingga 30 Mei 2021 nanti. Pada petang ini (4 Mei 2021), RichWorks akan melancarkan program ini bersama beberapa usahawan dan wakil persatuan atau pertubuhan Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) yang ada di sekitar Lembah Kelang ini.

Jangan terlepas, beri peluang kepada diri untuk tambahkan lagi ilmu-ilmu yang bermanfaat. Baru nak mula bisnes ataupun sudah berbisnes namun tak nampak lagi hasilnya bolehlah sertai program secara percuma ini.

Layari www.BinaBisnesBerjaya.com bagi pendaftaran dan keterangan lanjut.

Terima kasih kerana dapat luangkan masa anda untuk membaca artikel ini. Semoga artikel “Zero Kos Marketing – Mak Limah Raya Sakan!” ini sedikit sebanyak dapat memberikan manfaat kepada anda.

Sila kongsikan soalan atau ‘learning points’, apa yang anda dapat pelajari dari artikel ini dalam ruangan komen di bawah. ⬇️NAK
GROW
BISNES?

Sertai Nak Grow Bisnes dan dapatkan ebook
Pasca Raya: 15 Teknik Super Marketing

Sertai Nak Grow Bisnes dan dapatkan ebook Pasca Raya: 15 Teknik Super Marketing

Leave a Reply