Tarik Guna ‘Magnet’

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

Magnet memainkan peranan yang penting dalam kehidupan kita seharian. Dan secara logiknya, banyak sekali peralatan yang kita gunakan menggunakan magnet untuk membolehkan ianya berfungsi.

Daripada peralatan dapur sehinggalah kepada peralatan komputer, magnet digunakan dalam pelbagai aplikasi penggunaan. Mungkin apa yang kita sedar hanyalah pelekat magnet yang kita letakkan pada pintu peti sejuk sedangkan banyak lagi peralatan lain yang kita gunakan dengan lebih kerap adalah menggunakan magnet.

Kita bukan nak cakap magnet yang selalu kita guna untuk peralatan, tapi ini adalah ‘MAGNET’ yang mana ia juga sebenarnya mempunyai fungsi yang sama yang mana ia ‘menarik’ segala benda dalam hidup anda.

Kita hanya boleh tarik benda yang kita dah ada, kalau kita berada pada tahap level tu, kita akan tarik level di tahap tu je. Itulah magnet hidup. Macam mana nak tarik magnet yang lebih besar?

Anda perlu tonton video ‘The Law of Magnet’ ini dan kongsikan dengan kami apa yang anda dapat dari perkongsian ini. Jangan lupa untuk share kepada rakan anda untuk tonton bersama-sama anda.

Kalau anda kenal rakan-rakan yang buat bisnes dan anda nak bantu dia LETOPKAN bisnes, beritahu dia daftar segera di www.nakubahhidup2020.com

#TeamRichWorks
#NakUbahHidup2020
#NUH2020
#BolehKeNakUbahHidup
#ForThingsToChangeIMustChangeFirst

Kongsi artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Teknik Copywriting Di Media Sosial

Teknik Copywriting Di Media Sosial

Jika anda berniaga di media sosial, teknik copywriting sangat penting dalam pemasaran produk anda. Macam mana anda nak ‘pegang hati’ pelanggan kalau anda tak tahu

Pelekat Kereta Untuk Marketing

Pelekat Kereta Untuk Marketing

Jangan pandang rendah kepada kemampuan pelekat kereta untuk jadi bahan promosi perniagaan anda. Ramai peniaga yang dah mula gunakan pelekat kereta kerana ianya murah dan mudah untuk dibuat. Ianya juga boleh didatangkan