Peningkatan Pantas Dalam Bisnes Anda Penting Atau Tidak?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

Pentingkah peningkatan pantas dalam bisnes anda? Jom baca kisah Zainab ini yang sudah  mula  berniaga. 

Baru  berniaga  secara  part-time  selain  kerja  sebagai  cikgu secara  sepenuh  masa  kerana  gaji  sebagai  cikgu  tidak  cukup  untuk  bayar  hutang,  tidak cukup untuk menampung kos sara hidup keluarganya yang semakin besar.

Suami  Zainab juga cikgu macam dia. Tapi suami Zainab selain tidak ada duit, malah tidak ada masa.

Zainab  buat  keputusan  untuk  bisnes.  Malangnya,  Zainab  dah cuba macam-macam bisnes dan harap kali ini akan berjaya macam anak didik Titanium yang dibimbing oleh MenThor, Datuk Wira Dr. Azizan Osman.

Adakah peningkatan segera jualan dalam bisnes anda AMAT PENTING atau TIDAK PENTING buat anda?

Walaupun Zainab tidak pernah hadir ke kelas Datuk Wira Dr. Azizan Osman, dia selalu tonton video-video disediakan RichWorks sahaja. Zainab harap ia akan membantu meningkatkan bisnes dia. Tapi Zainab dah tonton video-video Dr Azizan  secara  percuma  bertahun  lamanya.

Kenapa bisnes Zainab masih tak capai sejuta yang pertama malah tidak capai lebih RM10,000 sebulan?

Anda rasa?

Mudah sahaja. Zainab lupa yang anak murid dia juga tidak boleh pandai dalam kelas jika tidak hadir ke kelas dan hanya belajar melalui video sikit-sikit…

Hadir kelas sahaja, ada cikgu bimbing dalam kelas pun belum tentu anak murid dia komited belajar dan bersungguh buat latihan. Apatah lagi jika tidak hadir dalam kelas.

Apa  yang  Zainab  tidak  tahu,  semua  anak  didik  usahawan  Titan  yang  berjaya komited dengan mengikut semua latihan dan bimbingan diberikan hingga melahirkan ramai usahawan jutawan.

Bila Zainab ditanya – Adakah penting peningkatan jualan bisnes dia tahun 2021 nanti? Anda rasa apa jawapan Zainab? Betul, jawapannya- Penting. Sangat penting!

Soalan seterusnya – Adakah dia nak dibimbing dan sanggup dibimbing untuk capai 1 juta ringgit yang  pertama  tahun  ini? Rasa apa  jawapannya?  Betul,  Zainab  jawab  –  Sanggup dibimbing.

Soalan  terakhir-  Adakah  Zainab  sanggup  komited  belajar  bagaimana  untuk  capai  1  juta  yang pertama dengan mengikuti platform Bina Bisnes Berjaya bagi belajar ilmu bisnes dan pemasaran mengikut empat tahap bisnes yang berbeza iaitu New Business, Startup, Growing dan Expansion?

Zainab….. Senyap!

Itulah  yang  membezakan kenapa ramai anak didik Datuk Wira Dr. Azizan Osman yang berjaya terutamanya Titan.

Apa bezanya? Komited buat tindakan dengan MenThor untuk dapatkan ilmu dan strategi bisnes serta pemasaran yang telah terbukti berjaya bina ramai usahawan dan jutawan Melayu.

Anda boleh pilih teruskan Me-layu-kan bisnes anda dan struggle nak lawan pesaing. Struggle nak buat duit, struggle nak bayar kos, bayar gaji…..Atau anda pilih untuk komited dibimbing.

Masa berjalan, duit dan kos sara hidup makin meningkat. Cabaran bisnes makin banyak. Pesaing makin ramai.

Peningkatan Pantas Dalam Bisnes? Nak tunggu apa?

Jika  ada  dalam  hati  anda  sedikit  perasaan  dan  keinginan  untuk  dibimbing  bagaimana  nak naikkan bisnes dan jualan dengan segera, ada perasaan nak berjaya dalam bisnes macam orang lain yang dah berjaya dan anda NAK, SANGGUP berikan masa untuk dibimbing untuk capai Your 1st Million, pergi daftar dalam platform bina bisnes berjaya yang disediakan khas buat anda.

Mahukan peningkatan pantas dalam bisnes, elakkan buat kesilapan-kesilapan yang tak sepatutnya dilakukan, maka anda perlukan ilmu, sistem dan MenThor yang terbukti melahirkan ramai usahawan berjaya.

Jika tidak, anda boleh teruskan cara bisnes yang sama. Lebih teruk lagi jika berniaga dah lebih 3 tahun tapi tak pernah capai RM1 juta yang pertama.

Kongsi artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Etika dan Bisnes

Etika dan Bisnes

Apa pandangan anda bila anda lihat orang-orang tak beretika disekeliling anda? Mesti rasa macam nak bagi nasihat je kan? Sebelum anda bagi nasihat pada orang

PUNB - Apa Usahawan Boleh Perolehi?

PUNB – Apa Usahawan Boleh Perolehi?

Perbadanan Usahawan Nasional Berhad (PUNB) menyediakan kemudahan bagi usahawan bagi pembiayaan perniagaan dan sokongan perniagaan untuk bantu operasi dan pengurusan perniagaan. Jika anda dalam bidang

Kisah Inspirasi Pengasas WhatsApp

Kisah Inspirasi Pengasas WhatsApp

Boleh dikatakan kebanyakan daripada kita, malah di dunia pasti ada menggunakan aplikasi, WhatsApp bagi berhubung antara satu sama lain. Tahukah anda, jumlah pengguna WhatsApp aktif

Agresif – Fast Action, Fast Result

Agresif – Fast Action, Fast Result

‘Fast action, fast result’.Jika anda nak berjaya dengan cepat, itu yang patut anda buat, betul? Jika anda main-main, nanti-nantilah, dan ingat-ingat lupa je apa yang