Jika Hidup & Tahap Kewangan Anda Boleh Diubah, Kenapa Tak Nak Ubah?

Jika Hidup & Tahap Kewangan Anda Boleh Diubah, Kenapa Tak Nak Ubah?

Sebenarnya tidak sesiapa dapat ubah hidup anda jika anda tak sendiri tak nak buat apa-apa.

“Itu pilihan you,” kata MenThor, Datuk Wira Dr Azizan Osman.

Jika dalam diri anda ‘NAK’, minda anda sangat fokus mahukannya maka perkara lain akan mula keluar dan mula bergerak untuk mencapainya.

Sebaliknya, jika tak bersungguh buatkan anda tak bergerak, tindakan yang tak habis dan tak komited.

Sebab itu, orang berjaya adalah mereka yang komited. Mereka tak buat saja-saja, tetapi ia penting dan satu kemestian dan memberikan yang sehabis baik.

Kata MenThor, orang berjaya adalah mereka yang sanggup melakukan apa saja untuk mencapainya.

Semalam, anda tonton Anugerah Juara Lagu ke-35 (AJL35)? Perasan tak, penaja bersama AJL35 – Sabella, Fesyen Pakaian Tanpa Gosok yang diasaskan anak didik Titan Premier RichWorks, Tuan Mohd Sufian Sulaiman dan isterinya, Puan Siti Fatimah Abd Samat.

Melihat bagaimana Sabella asalnya bermula dari rumah, 1 mesin jahit pada tahun 2016 dan kini sudah mempunyai kilang sendiri dengan jualan tahun lalu saja capai hampir RM120 juta.

Bermula daripada Puan Siti yang ‘NAK’ jana pendapatan sendiri untuk membantu suaminya hingga hari ini sudah membantu lebih 80,000 agent dropship untuk jana pendapatan mereka.

Semua ini, bermula dengan pilihan mereka untuk berubah malah upgrade hidup dan bisnes dengan mendapatkan ilmu serta bimbingan bersama RichWorks dan MenThor, Datuk Wira Dr Azizan Osman.

Siapa sangka, jenama Sabella yang diasaskan oleh mereka kini mampu menaja sebuah program besar seperti AJL35 sebaris bersama jenama terkemuka seperti McDonald & Celcom. Tahniah buat Pengasas Sabella, Puan Siti dan Pengasas Bersama, Tuan Mohd Sufian.

Kami yakin anda juga pernah mula bisnes seperti yang dilalui Sabella pada peringkat awal. Sabella bermula dari rumah saja pun boleh berjaya hingga capai jualan jutaan ringgit.

Semua bermula dengan ‘Nak’ anda, pilihan anda.

Nak ubah, tunggu apa lagi?

Jika Hidup & Tahap Kewangan Anda Boleh Diubah, Kenapa Tak Nak Ubah? Pastikan sertai program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya – Edisi Khas Nak Ubah Hidup pada 26 – 28 Mac 2021.

Daftar di www.BinaBisnesBerjaya.com sekarang.

Artikel terbaru

Leave a Reply