Klik butang di bawah untuk berhubung dengan Team RichWorks

Marketing Mentoring adalah langkah pertama anda sebagai seorang usahawan jutawan untuk membina empayar bisnes anda. Anda akan dibimbing untuk menerokai apa itu ‘Marketing’ dan ‘Branding’, dan bagaimana anda boleh tingkatkan sales anda beratus kali ganda daripada tahap anda sekarang. Program ini diwujudkan khas untuk anda yang betul-betul berani bertindak dan bersedia untuk menjadi usahawan jutawan seterusnya.

Apa anda akan dapat dan pelajari di Marketing Mentoring?

Bagaimana memulakan bisnes dengan betul dan kembangkan bisnes dalam masa yang singkat dengan hanya menggunakan teknik Marketing yang asas. Kenalpasti bagaimana bisnes anda berpotensi untuk capai jualan RM1 JUTA dalam masa 6 – 24 bulan.

+

Fahami apa itu Marketing dengan lebih dalam dan bagaimana Marketing yang berkesan boleh membawa bisnes anda ke tahap yang lebih tinggi. Kenalpasti dengan jelas apakah langkah dan teknik Marketing yang boleh digunakan dalam mencapai target jualan RM1 JUTA dalam masa 6 – 24 bulan.

+

Fahami semula asas dan persediaan dalam memulakan dan membina bisnes ke tahap yang lebih tinggi!

+

  • Pelajari Formula The Power To ATTRACT
  • Formula P.O.W.E.R
  • Formula Zero Kos Marketing
  • Bagaimana nak tarik perhatian, nak pengaruhi, dan seterusnya buat pelanggan jatuh cinta dan tergila-gilakan produk atau perkhidmatan anda
  • Lonjakan bisnes anda 3 kali ganda dalam masa 7 hari dengan strategi yang betul
  • Kenalpasti dengan jelas apakah langkah dan teknik Marketing yang boleh digunakan dalam mencapai target jualan RM1 JUTA dalam masa 6 – 24 bulan

+

Gunakan Strategi Marketing yang tepat untuk tingkatkan dan gandakan jualan anda setiap hari.

RichWorks nak taja pembelajaran anda.

Anda akan dapat 10 hari program yang bernilai RM62,985 dengan hanya

RM62,985

RM10,999

RM1,299

RM10,999

RM1,299

Zero To Million Part 1 (3 Hari)​
Zero To Million Part 2 (2 Hari)​
Pre-MMM (1 Hari)​
Millionaire Marketing Mastery (3 Hari)​
Post-MMM (1 Hari)​

Klik butang di bawah untuk berhubung dengan Team RichWorks

“The biggest regret bukan sebab bisnes tak berpotensi untuk berjaya, tapi sebab anda sebagai usahawan tak buat apa-apa tindakan untuk berjaya. Ramai orang suka complaint, kos sara meningkat, tak ada duit. Menyalahkan orang lain adalah kerja paling senang. Persoalannya, apa kita buat dengan diri kita? Apa kita buat untuk naikkan bisnes kita?”

-Datuk Wira Dr Azizan Osman

Apa anda dapat?

Formula The Power To ATTRACT, Formula POWER dan Formula Zero Kos Marketing yang bakal bantu lonjakkan bisnes anda minimum 3 kali ganda.
Anda juga akan tahu tentang membina ‘raving fan’. Bagaimana nak tarik perhatian, nak pengaruhi, dan seterusnya jadikan pelanggan jatuh cinta dan tergila-gilakan produk/perkhidmatan anda.
Anda juga akan tahu bagaimana mindset seorang usahawan, apa yang anda perlukan untuk jadi usahawan berjaya dan lebih ke hadapan dan inovatif berbanding pesaing anda dan bagaimana membina matlamat bisnes anda.
Juga 3 cara tentang bagaimana hendak menambahkan jualan bulanan dan membina ‘distribution channel’ – Teknik “memanggil gajah masuk”.
Bagaimana nak menguasai wilayah dan jadikan jenama anda menguasai pasaran.
Dan anda juga akan tahu kenapa anda tak perlu sibuk nak bersaing dengan cara turun kan harga dan bagaimana anda boleh lakukannya?

Datuk Wira Dr Azizan Osman adalah seorang individu yang memulakan karier hidupnya secara sederhana dan kini diiktiraf sebagai jurulatih bertaraf dunia oleh International Coach Guild (ICG) dalam bidang perniagaan, pemasaran, kepimpinan dan penguasaan potensi diri. Beliau memiliki keupayaan luar biasa yang dapat mempengaruhi perubahan positif seseorang individu untuk menghasilkan kerja terbaik serta menjadi team yang efektif dan luar biasa.

Sejak 2008, Datuk Wira Dr Azizan Osman telah membantu lebih daripada 1.5 Juta peserta menerusi program yang dianjurkan secara langsung melalui Richworks International, syarikat yang diterajui beliau sebagai Pengasas & Pengerusi Eksekutif. Beliau telah membantu ribuan usahawan dan jutawan untuk berjaya melalui strategi dan formulanya yang praktikal, mudah dan terbukti berkesan.

Beliau juga telah menulis lebih daripada 10 buku mengenai perniagaan, pemasaran dan penguasaan potensi diri. Buku ‘Beat the Curve’ yang dikarang bersama Brian Tracy antara buku yang berjaya tersenarai sebagai buku terlaris di Amazon.

Perkongsian di media sosial beliau juga turut menjangkau puluhan ribu orang setiap minggu, menjadikan beliau influencer selebriti yang dapat membantu ramai orang untuk merealisasikan potensi diri pada tahap tertinggi.

Tahun 2020, menerusi Program High Net Worth Coaching bersama kumpulan Titanium, Datuk Wira Dr Azizan Osman telah memberikan bimbingan kepada lebih 700 usahawan cekal dalam perkembangan dan pertumbuhan perniagaan mereka yang luar biasa dan jumlah nilai jualan tahunan terkumpul kumpulan usahawan ini mencecah lebih RM2.2 billion.

Sebarang Pertanyaan Hubungi Kami:

DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.