Urus Duit

Apa itu Seminar Online Urus Duit

Sebuah Seminar Online yang mendedahkan perkara asas dan penting tentang Pengurusan Duit Bisnes serta bantu anda mahir tentang kepentingan rekod Duit Keluar dan Masuk Bisnes secara konsisten tanpa gagal setiap hari. Seminar ini juga akan membantu anda mencapai pengurusan kewangan bisnes yang bersistematik dan efektif.

Apa masalah yang selalu dihadapi tentang Pengurusan Duit

 • Tak tahu kena rekod atau tak tahu cara yang betul merekod aliran tunai harian.
 • Tak konsisten rekod duit keluar masuk dan tak tahu cara untuk buat laporan aliran tunai perniagaan setiap hari – TANPA GAGAL.
 • Tak pernah tahu bahawa kena agihkan keperluan aliran tunai ikut kategori perbelanjaan.
 • Selalu pening sebab tak cukup duit untuk bayar gaji dan bil dan tak tahu macam mana nak elak kekurangan wang tunai tiba waktu nak bayar gaji pekerja dan bil-bil tetap yang lain.
 • Tak tahu cara asas bagaimana nak buat filing yang lebih teratur untuk pastikan ada dokumen sokongan yang lengkap untuk setiap transaksi duit keluar/ masuk perniagaan

FAQ:

Apa yang akan dipelajari
 • Belajar macam mana nak urus duit keluar/masuk untuk perbelanjaan bisnes setiap hari dan nampak dengan jelas ke mana perginya duit bisnes.
 • Dapat sahkan baki duit bisnes harian.
 • Belajar bagaimana cara yang betul menyediakan – Balance Sheet, Profit & Loss (P&L) dan penyata pendapatan.
 • Dapat amalkan secara konsisten bayar gaji pekerja, bayar bil-bil berkaitan malah anda boleh bayar gaji anda sendiri dan simpan duit.
 • BONUS! Belajar cara asas bagaimana pentingnya ada sistem filing yang lebih teratur untuk pastikan ada dokumen sokongan yang lengkap untuk setiap transaksi duit keluar/masuk perniagaan.
Siapa yang patut hadir

Peniaga, usahawan, pemilik bisnes dan pekedai yang nak pastikan Duit bisnes mereka tak BOCOR dan ada SIMPANAN.

Apa yang akan anda dapat selepas hadir program
 • Anda akan mula nampak dengan jelas bagaimana untuk anda FINANCIAL DIRECTION yang jelas untuk bisnes anda.
 • Anda akan diberi 4 Template Khas Urus Duit secara PERCUMA
 • Anda jadi Usahawan yang bijak dan tidak lagi buat kesilapan dalam Pengurusan Duit Bisnes.

Pakej Combo

Combo UK + UD

Dapatkan pakej combo Urus Duit dan Urus Kos dengan 1 harga

Combo UG + UC

Dapatkan pakej combo Urus Gaji dan Urus Cukai dengan 1 harga

All Combo

Dapatkan pakej combo Urus Duit, Urus Kos, Urus Gaji dan Urus Cukai dengan 1 harga

Anda mempunyai keraguan atau pertanyaan boleh hubungi kami di:

Dan jangan lupa untuk follow kami untuk mendapatkan info-info tentang kami di:

DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.