Tarikh
16 – 18 Disember 2022

Masa
8.00 pagi – 5 petang
Platfom
ZOOM

Titan Summit 2022
16 – 18 December 2022 | Zoom Online

*Bonus untuk akses ke Megalive Titan Summit 2022
setiap Isnin hingga Jumaat, jam 8.30 malam
sehingga 15 Disember 2022

Welcome To Titan Summit

Bisnes bukanlah satu perkara yang mudah untuk dilakukan. Semua orang boleh berbisnes, namun tak ramai yang mampu ‘sustain’ dan mempunyai kesabaran yang tinggi dalam berbisnes. Bisnes tak lari diuji dengan cabaran. Bila dah bergelar usahawan, jangan ingat anda sudah berada di tahap yang selesa. Pasti akan ada sahaja cabaran yang perlu ditempuhi. Inilah yang akan menentukan kredibiliti anda berada di tahap yang terbaik atau sebaliknya.

Namun, walau apa pun cabaran yang mendatang sudah pasti ada jalan penyelesaiannya. Mungkin ada di antara anda yang menghadapi kesukaran dalam menguruskan kewangan dan staf, tidak tahu bagaimana berdepan dengan pesaing dan pergolakan emosi yang tidak stabil. Semua itu akan pasti dihadapi oleh seseorang yang bergelar usahawan dan jika anda tidak mempunyai ilmu serta mentaliti yang kuat, pasti anda akan tewas dan berhenti di pertengahan jalan.

Kami ingin bawakan anda perkongsian 60 usahawan dari 20 industri yang telah berjaya membangunkan bisnes hingga mampu hasilkan jutaan ringgit dan tetap kukuh, walaupun diuji dengan macam-macam ujian. Mereka juga bakal kongsikan persediaan mereka dalam menghadapi tahun 2023 yang lebih mencabar dengan persaingan yang lebih sengit. Anda dengar dan saksikan sendiri bahawa tiada apa yang mustahil untuk dilakukan jika benar ada keinginan, tekad dan kesungguhan untuk berjaya.

Lebih60

Usahawan Jutawan Industri

Dari 20

Top Industri & Bisnes

Mereka bakal berkongsi tentang Strategi Bisnes & Pemasaran yang Terbukti Berjaya meningkatkan jualan & tahap bisnes berkali ganda

Cara Capai Sales Berjuta-Juta

Persediaan Bisnes Hadapi Cabaran 2023 – Apa cabarannya?

Potensi, Rahsia & Peluang Bisnes 2023 – Bagaimana Anda boleh jadi yang TERAWAL Kuasai Pasaran sebelum Pesaing ANDA dan rebut peluang yang ada .. “Apa PELUANG yang ada?

Perkongsian PENTING!

Bagaimana mereka berjaya harungi pelbagai cabaran bisnes ketika pandemik dan krisis

Bagaimana mereka bangkit & kekal sustain untuk bina bisnes hingga berjaya dan capai GROWTH luar biasa (berkali-kali ganda dalam masa yang singkat 1-3 tahun)

Pendaftaran Percuma

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Apa kata mereka?

Testimonies
Bila Allah nak muliakan hidup seseorang,
DIA akan tambahkan ilmu orang itu dan guidance..
Kalau DIA tidak mau angkat darjat orang itu. Allah jauhkan dia.
Ilmu adalah rezeki paling best selepas hidayah..
Allah yang gerakkan hati manusia..
~Mutiara kata Dato Wira Azizan Osman

Anna Annisa

Testimonies
I AM A TITAN dan misi kami adalah bantu the nation! - TITAN SUMMIT 2021
Pertama kalini Syukur kehadrat Illahi Alhamdulillah dipilih untuk membuat sharing sebagai one of the Speaker di Plaform TITAN SUMMIT ini. Insyaallah slot Adriana pukul 8mlm ni (Jumaat 24hb)

Hope sharing dari semua speaker menjadi inspirasi buat semua yang menonton.
Free je jom register. Insyaallah sempat lagi ni

Adriana Gold

Testimonies
Persiapan terbaik untuk esok adalah melakukan yang terbaik hari ini. Ready untuk #TitanSummit esok.

Saya doakan sahabat-sahabat semua dipermudahkan segala urusan hari ini. Amin
Salam selamat pagi

Fazreen Zuhairi

Testimonies
I AM A TITAN dan misi kami adalah bantu the nation! - TITAN SUMMIT 2021

Syukur Alhamdulillah dipilh untuk membuat sharing sebagai one of the Speaker di Platform TITAN SUMMIT ini... kisah kejayaan 100 Usahawan yg bakal dikongsikan mulai Jumaat 24 Sept - hingga Ahad ini. Insyaallah slot Kak Num pkul 11.50pg ni (Jumaat 24hb)

Hope sharing dari semua speaker menjadi inspirasi buat semua yang menonton.
Free je jom register. Insyaallah sempat lagi ni.

Anum Samsudin

Testimonies
LEARNING POINT #TITANSUMMIT

Setiap apa uang diucap adalah doa..
Impian harus ditulis bukan sekadar cakap.
Tindakan harus dengan ilmu, tanpa ilmu kerja jadi sia sia.
Jaga keramat hidup, bahagiakan mereka
Untungnya mereka yang masih ada ibu dan ayah. Punya keramat hidup yg sentiasa ada mendoakan kejayaan pd mereka dunia dan akhirat.
Berniaga perlu ada Mentor juga
80% kejayaan adalah persediaan
Sanggup dibimbing dan bersedia menerima perubahan
Jaga hubungan dengan pemberi rezeki yakni ALLAH

Norazita Zakaria

Testimonies
3hari duduk depan pc menghadap sesi onlin titansummit dengan energi yang luar biasa bersama 56 jutawan !! dan berbekalkan pengalaman serta sharing tanpa putus sesi bersama mereka dapat membantu sedikit sebanyak dalam bidang perniagaan..

Banya perkara perlu diubah dan menambah baik.. InsyaAllah banyak peningkatan akan berlaku tahun ini...Amin yra..Serious x rasa Menyesal joun Jerux Liur Leleh - nsremiree...

Nborneo to SPIRE !!

Nur Hafizah Julaini

MENTHOR KEPADA LEBIH 300 USAHAWAN JUTAWAN – DATUK WIRA DR AZIZAN OSMAN

Menthor Usahawan & Pakar Pemasaran No.1 Asia, Datuk Wira Dr. Azizan Osman seorang individu diiktiraf sebagai jurulatih bertaraf dunia oleh International Coach Guild (ICG) dalam bidang perniagaan, pemasaran, kepimpinan dan penguasaan potensi diri.

Sejak 2008, figura hebat ini telah membantu lebih daripada 1.5 juta peserta menerusi program yang dianjurkan secara langsung melalui syarikat yang diterajui beliau sebagai Pengasas dan Pengerusi RichWorks International.

Seramai 1,885 usahawan di bawah bimbingan Datuk Wira Dr. Azizan Osman berjaya merekodkan jualan terkumpul sebanyak RM3.7 bilion sepanjang tempoh 2021.

Matlamat beliau adalah untuk membantu usahawan mencapai matlamat peribadi dan perniagaan dengan lebih pantas dan mudah daripada yang dibayangkan.

DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.