Sesi Replay Titan Summit 2021 Khas Untuk Anda Yang Terlepas & Ingin Ulang Tonton Lagi

Apa itu

TITAN SUMMIT 2021?

Nak belajar dari jatuh bangun perniagaan 100 Jutawan Usahawan dari Pelbagai Industri?

Program Titan Summit menampilkan usahawan tempatan yang berkongsi pengalaman dan hasil sebenar untuk mendorong PKS menggunakan digitalisasi dengan cepat.

Program akan menyaksikan satu siri inisiatif dilancarkan dalam beberapa bulan ke depan, termasuk pelbagai kandungan, pengalaman dan platform untuk PKS untuk mendapatkan pandangan dari mereka yang sudah berjaya.

RichWorks kekal membimbing usahawan setiap langkah dan membantu mereka memanfaatkan teknologi terbaik untuk sentiasa berada di hadapan dalam dunia yang terus berubah dengan pantas.

Usahawan menunjukkan bahawa situasi yang paling sukar dapat menghasilkan yang terbaik dalam diri kita, dan satu segmen yang menunjukkan ini adalah PKS. Diilhamkan oleh semangat keusahawanan dan peranan penting mereka dalam ekonomi digital, RichWorks telah melancarkan program Titan Summit untuk membantu mereka mempercepat pengaktifan semula perniagaan dan membina ketahanan untuk masa depan melalui digitalisasi sepanjang krisis ini.

Sanggup spend masa 3-hari belajar kesilapan 100 JUTAWAN?

Dan apa yang betul mereka lakukan?

Syarat: Mesti jenis usahawan yang KOMITED nak dibimbing!

100 Usahawan Jutawan, Satu Misi Bantu The Nation

NOR INTAN BAIDURI ABD RASHID
MUHAMMAD AZRI CHE NOH

NOIR

SITI MARIAM ABD SAMAD
MUHAMAD ABDUL HALIM BAHADORISAM

FAITH FLEUR BY CTYMARY

SITI FATIMAH ABD SAMAT
MOHD SUFIAN SULAIMAN

SABELLA

NUR AINI ZOLKEPELI
SAIFUL ANUAR SELIMAN

NURRAYSA BEAUTY

NURIAH ZAKARIA
MOHD HASBULLAH AWANG @ HASSAN

HASNURI

DAS ABDUL

DAG™ PILLOW

BALKIS MOHD SOIB

HAKAKMANEH

MOHAMAD SHAZARUL ISMAIL

ENG’S POPCORN

SITI KHAWA JANNAH NASUHA

MAK SITI

KARTIKA WATI MOHAMED

ESKAYVIE

NARUL KHAIRIL ANUAR MUKHTAR

UNLIMITED DREAMS

MOHD NAJIB ASADDOK

MOMENTUM INTERNET

Nak belajar semua ini? Mereka terbukti Bina Bisnes dari Zero:
E

Zero Kos Marketing

E

Sistem Dropship

E

Sistem Stokist/Agent

E

Kekuatan Sales Team

E

Brand Leadership Power!

E

Pandai Cari dan Latih Staff!

E

Pandai Handle Sales Team!

E

Pandai Bina Database!

E

Pandai Personal Branding!

E

Pandai Bina Distribution Channel!

E

Bisnes Model yang betul!

E

Sistem pengurusan bisnes yang betul!

Bisnes dan industri yang terlibat

Kecantikan

Pakaian

Makanan

Workshop

Servis

Farmasi

Kesihatan / Wellness

Dropship / Ejen / Stokis

dan banyak lagi…

100

Jutawan

  20

  Industri

   3

   Hari

    Mereka yang berpotensi berjaya adalah

     01

      Mempunyai impian dan keinginan yang sangat sangat tinggi untuk berjaya dalam perniagaan dan kewangan

      02

       Mereka ada “hunger” – dahaga yang amat sangat untuk nak capai sukses

       03

        Mereka sanggup dan komited untuk belajar dibimbing serta buat apa sahaja yang diperlukan untuk capai impian mereka!

        Sekarang adalah masa terbaik untuk bina perniagaan online anda –  Belajar daripada 100 usahawan jutawan

        Mulakan perniagaan online anda dan tingkatkan prestasi perniagaan anda dengan merebut peluang keemasan melalui Titan Summit khas untuk usahawan PKS, untuk menggalakkan penggunaan pemasaran  digital di kalangan usahawan.

        Kami percaya impak pandemik ini telah menyebabkan ramai peniaga terjejas. Bukan itu sahaja, pandemik ini telah menyebabkan ramai individu hilang pekerjaan sehingga ada di antara mereka khususnya golongan B40, bisnes mikro dan PKS hilang punca pendapatan untuk kelangsungan hidup.

        Sedih bila kami dengar rintihan dan melihat sendiri, golongan wanita terutamanya dalam kalangan suri rumah terpaksa membanting tulang demi membantu suami menjana pendapatan keluarga dengan melakukan kerja-kerja sampingan demi kelangsungan hidup.

        Masalah usahawan hari ini

        Percayakah anda, ruangan komen kami penuh dengan keluhan ini? Dan mereka mengadukan kepada kami setiap hari! Tanya diri anda, adakah anda kenal siapa yang mengalami masalah seperti ini di waktu sekarang? Atau adakah anda sendiri yang Mengalaminya?

        “Tiada siapa boleh buat diri kita berani melainkan diri kita sendiri”

        Datuk Wira Dr Azizan Osman

        Keberanian bukan datang daripada kemampuan fizikal, Tetapi ia datang dari diri yang tak pernah gentar dan tidak pernah berputus asa.

        Berani untuk Bina Bisnes Berjaya?

        Tahukah Anda?

        Hanya ada dua jalan untuk menjana pendapatan ketika pandemik:

        Memulakan Bisnes Online

        Menukar Bisnes Sedia Ada Dari Norma Lama Ke Bisnes Online

        Kedua-duanya memerlukan anda menggunakan ONLINE DAN PEMASARAN DIGITAL!

        Tetapi siapakah yang mampu berikan anda bimbingan terbaik dan terbukti telah membantu ramai orang jana pendapatan sebelum dan ketika pandemik?

        Ini bukan kata-kata kosong. Kalau anda nak belajar cara paling berkesan jana pendapatan melalui idea bisnes terbaik, anda perlu pilih penganjur yang mempunyai result terbaik!

        Sekarang nak berniaga atau jana pendapatan, anda tiada pilihan selain dari menggunakan online dan pemasaran digital. Pengguna nak tengok produk anda melalui online. Pembeli nak bayar duit pada anda melalui digital. Anda nak buat orang nampak melalui media sosial. Semuanya adalah ONLINE DAN DIGITAL yang tidak memerlukan kos!

        Apa gunanya tanpa kos jika anda tidak tahu strategi rahsia guna online dan digital yang boleh buat duit secara pantas?

         Apa kata mereka?

          MENTHOR KEPADA LEBIH 100 USAHAWAN JUTAWAN – DATUK WIRA DR AZIZAN OSMAN

          Datuk Wira Dr Azizan Osman adalah seorang individu yang memulakan karier hidupnya secara sederhana dan kini diiktiraf sebagai jurulatih bertaraf dunia oleh International Coach Guild (ICG) dalam bidang perniagaan, pemasaran, kepimpinan dan penguasaan potensi diri. Beliau memiliki keupayaan luar biasa yang dapat mempengaruhi perubahan positif seseorang individu untuk menghasilkan kerja terbaik serta menjadi team yang efektif dan luar biasa.

          Sejak 2008, Datuk Wira Dr Azizan Osman telah membantu lebih daripada 1.1 Juta peserta menerusi program yang dianjurkan secara langsung melalui Richworks International, syarikat yang diterajui beliau sebagai Pengasas & Pengerusi Eksekutif. Beliau telah membantu ribuan usahawan dan jutawan untuk berjaya melalui strategi dan formulanya yang praktikal, mudah dan terbukti berkesan.

          Beliau juga telah menulis lebih daripada 10 buku mengenai perniagaan, pemasaran dan penguasaan potensi diri. Buku ‘Beat the Curve’ yang dikarang bersama Brian Tracy antara buku yang berjaya tersenarai sebagai buku terlaris di Amazon.

          Perkongsian di media sosial beliau juga turut menjangkau puluhan ribu orang setiap minggu, menjadikan beliau influencer selebriti yang dapat membantu ramai orang untuk merealisasikan potensi diri pada tahap tertinggi.

          Tahun 2020, menerusi Program High Net Worth Coaching bersama kumpulan Titanium, Datuk Wira Dr Azizan Osman telah memberikan bimbingan kepada lebih 700 usahawan cekal dalam perkembangan dan pertumbuhan perniagaan mereka yang luar biasa dan jumlah anggaran jualan tahunan untuk kumpulan usahawan ini mencecah RM 2.2 billion.

          Pejabat urusan

          RichQ, No.77 Jalan Badminton 13/29 Seksyen 13, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor.

          (+60) 19 244 2244

          info@richworks.com

          DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

          PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.