Spire

APA ITU PROGRAM MENTORING SPIRE?

Berapa ramai dari anda yang hasil jualan bisnesnya hanya cukup-cukup makan? Hasil jualannya STAGNANT, masih kekal di tahap yang sama? Sampai bila?

Ramai usahawan di luar sana ingin dibimbing agar mereka tak sesat jalan lagi! Ramai juga di antara mereka yang mahu menjadi salah seorang usahawan yang namanya gah di Malaysia dan juga di luar negara! 

Adakah anda ingin menjadi seperti usahawan lain yang berjaya? Adakah anda sudah bersedia untuk dibimbing? Sudah sedia untuk di mentor kan? 

SPIRE adalah satu Program “Mentoring Membership” yang membantu anda untuk terus upgrade ilmu dari segi Sales & Marketing, Compliance, Operations dan Leadership. Program ini juga membantu bisnes anda untuk berada di landasan yang betul (On Track) dalam membaik pulih sistem bisnes anda.

Misi dalam SPIRE juga adalah untuk mengubah cara usahawan dan syarikat untuk berkembang dengan menawarkan pembelajaran melalui bimbingan secara online untuk zaman digital serta untuk anda usahawan yang boleh menyusun jadual secara efektif dengan mononton ilmu terkini ‘at anywhere & anytime’.

 

Bagaimana SPIRE Dapat bantu Tingkatkan Tahap Bisnes Anda?

1. Anda Akan Dapat Akses Pembelajaran Melalui Online Berkenaan Strategi Bisnes. 

Dalam bisnes, jika kita tahu strategi mengenali sasaran yang tepat ia akan menjimatkan banyak masa, wang dan meningkatkan jualan kita dengan mudah.

2. Anda Dapat Mengelak Daripada Melakukan Kesilapan Yang Besar.

“Success leaves clues”. Kebanyakan cabaran perniagaan adalah sama. Anda akan dapat belajar setiap kejayaan yang dilakukan oleh ahli lain. Sama ada ia menaikkan jumlah jualan, menguruskan aliran tunai dan banyak lagi.

3. Tumpukan Pada Perkara Yang Penting.

Adakah anda sangat mudah hilang dari fokus perniagaan anda? Mengelilingi diri anda dengan orang yang akan membantu untuk fokus pada perkara yang akan kembangkan tahap perniagaan anda.

4. Berkembang Maju Dalam Persekitaran Orang Yang Bermentaliti Usahawan Berjaya.

Sebagai seorang usahawan, anda mempunyai semangat dan bergerak dengan pantas. Tetapi tidak semua orang mempunyai semangat yang sama seperti anda. Dalam SPIRE, anda akan dikelilingi oleh orang yang berfikiran untuk menjadi usahawan yang berjaya dan ingin menjadi yang terbaik dalam diri dan bisnes. 

 

Berminat untuk jadi ahli SPIRE? Isi maklumat anda di bawah untuk Team Richworks hubungi anda.