Anda nak tahu-

Apa masalah bisnes aku, kenapa sales aku drop?

Apa gap bisnes aku, kenapa stuck?

Salah ke strategi aku? Ke aku tak ada strategi main acah-acah cuba sahaja?

Apa usahawan lain atau pesaing aku sedang buat sekarang menyebabkan sales diorang naik?

Macam mana nak betulkan segera?

Kita usahawan dan nak jawapan segera! Buang masa= Buang duit! Bukan nak sibuk hadir seminar berjam-jam tapi tak ada jawapan!

Sebab tu RichWorks berhenti buat seminar sedangkan kita dah terbukti latih dan lahirkan ramai usahawan dan jutawan termasuk ajar ramai yang buat seminar di luar sana!

atau WhatsApp kami sekarang

Kita beri SOLUSI BISNES yang dah proven berjaya dan latest kepada usahawan dan SME :-

01

Sesi Penilaian Perniagaan

Ini kena hadir ke Pejabat RichWorks (RichQ) bersama Team RichWorks yang akan bantu anda buat penilaian apa masalah-masalah bisnes anda. Umpama macam kereta ada masalah, kita check di bengkel dulu apa masalah dia.

02

Sesi Strategi

Bila dah tahu apa masalah barulah fikirkan apa nak buat dengan setiap satu masalah yang ada.

03

Sesi Fokus Tindakan

Lepas dah tahu apa strategi yang sesuai, kena buat tindakanlah! Apa lagi nak tunggu! Tapi at least tidak meraban-raban buat tindakan yang salah atau tidak tepat!

04

Buku- Kisah Perjalanan Usahawan Mencapai Jualan Jutaan Ringgit

Bacalah. Ini buku terbukti steps tentang macam mana usahawan dah capai jutaan ringgit setahun dan ada yang sebulan atau seminggu.

05

Apa lagi tunggu?

Tempah slot lah! Lepas tu dah buat janji temu, jangan tipu dan tak datang! Tempat anda dibiayai melalui GERAN BIMBINGAN PERNIAGAAN bernilai RM3 Juta! Komitmen anda menunjukkan potensi kejayaan anda! Kalau janji tak ditepati, bagaimana anda nak bina bisnes yang lebih berjaya? Betulkan?

atau WhatsApp kami sekarang

APA KATA USAHAWAN INI BILA HADIR KE
RICHQ (PEJABAT RICHWORKS)

Liputan Media

Pelancaran Geran Bimbingan Perniagaan Bernilai RM3 Juta Sempena Klinik Usahawan: Siri Bina Bisnes Berjaya

atau WhatsApp kami sekarang

Berhenti hadir seminar sana sini! Ramai hanya pandai sembang kencang! Yang tak pernah bisnes ada, yang baru acah acah berniaga nak ajar orang pun ada! Yang ajar ajaran sesat buat bisnes orang lingkup pun ada!

Kami ada banyak result bukti usahawan berjaya…. Berhentilah buang masa duit tenaga berSeminar!

Ini masanya untuk cari solusi sebenar berkaitan masalah anda!

Jangan buang masa kerana pesaing tak tunggu kita!

Sila pilih hari yang anda nak hadir

Selasa

**Program ini dijalankan hanya di pejabat RichWorks.

Rabu

**Program ini dijalankan hanya di pejabat RichWorks.

KHAMIS

**Program ini dijalankan hanya di pejabat RichWorks.

Jumaat

**Program ini dijalankan hanya di pejabat RichWorks.

Sabtu

**Program ini dijalankan hanya di pejabat RichWorks.

Richworks International Sdn Bhd merupakan syarikat latihan dan bimbingan keusahawanan di Malaysia yang holistik terutama dalam bidang penjenamaan & pemasaran, kepimpinan dan kewangan perniagaan dengan kini sedang beralih dan memfokuskan perundingan khusus bagi perusahaan kecil dan sederhana (PKS).

Sejak 2008, RichWorks telah melatih lebih dari 10,000 syarikat menerusi Master Coach Dr. Azizan dan menarik lebih daripada 1,500,000 peserta dalam lebih 1,500 acara bersemuka(live) dan dalam talian (virtual online). Dengan rekod prestasi terbukti, strategi perniagaan dan program mentoring, RichWorks berjaya membantu membina beribu-ribu usahawan dan jutawan yang berjaya dalam tempoh 6-24 bulan.

Visi RichWorks adalah menjadi ‘Netflix’ Pendidikan Usahawan dengan 100 juta pelanggan menjelang 2025 dengan akses mudah ke kandungan berorientasikan penyelesaian yang terbukti di platform dalam talian – RichWorks.com untuk Inspire, Educate & Add Value kepada komuniti di seluruh dunia.

DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.

© 2023 Richworks International Sdn Bhd 201001025185 (909099-W) | SST No : B16-1902-32000193