Daftar sekarang untuk mendapatkan tawaran istimewa.

Tarikh

6 – 7 Jun 2020

Masa

9 am – 5pm

Platform

Webinar ZOOM

Ini sesi ASAS untuk mereka yang Nak Mulakan Bisnes!

Nak Mula Berniaga?

Anda komited dibimbing?

Segalanya Tentang Bagaimana Mulakan Bisnes Sebenar Dari Kosong?

Bagaimana Elakkan Gagal Dalam Bisnes?

Bagaimana mulakan dengan tidak banyak modal?

Bagaimana bisnes sambil bekerja?

Bagaimana nak bisnes sehingga mampu berhenti kerja?

Bagaimana nak pasarkan produk & servis tanpa banyak modal dengan Zero Kos Marketing?

Bagaimana cara pantas nak buat RM10K sebulan ke RM100K sebulan atau lebih sebulan?

Bagaimana buat duit sebagai DS / Agent / Stokist?

Bagaimana bina bisnes jika anda founder?

Dr Azizan Osman adalah seorang individu yang memulakan karier hidupnya secara sederhana dan kini diiktiraf sebagai jurulatih bertaraf dunia oleh International Coach Guild (ICG) dalam bidang perniagaan, pemasaran, kepimpinan dan penguasaan potensi diri. 

Beliau memiliki keupayaan luar biasa yang dapat mempengaruhi perubahan positif seseorang individu untuk menghasilkan kerja terbaik serta menjadi team yang efektif dan luar biasa.

Sejak 2008, Dr Azizan Osman telah membantu lebih daripada 700 ribu peserta menerusi program yang dianjurkan secara langsung melalui Richworks International, syarikat yang diterajui beliau sebagai Pengasas & Pengerusi Eksekutif. Beliau telah membantu ribuan usahawan dan jutawan untuk berjaya melalui strategi dan formulanya yang praktikal, mudah dan terbukti berkesan.

Beliau juga telah menulis lebih daripada 10 buku mengenai perniagaan, pemasaran dan penguasaan potensi diri. Buku ‘Beat the Curve’ yang dikarang bersama Brian Tracy antara buku yang berjaya tersenarai sebagai buku terlaris di Amazon. Perkongsian di media sosial beliau juga turut menjangkau puluhan ribu orang setiap minggu, menjadikan beliau influencer selebriti yang dapat membantu ramai orang untuk merealisasikan potensi diri pada tahap tertinggi.

Sejak 2015, menerusi Program High Net Worth Coaching bersama kumpulan Titanium, Dr Azizan Osman telah memberikan bimbingan kepada lebih 300 usahawan cekal dalam perkembangan dan pertumbuhan perniagaan mereka yang luar biasa dan jumlah anggaran jualan tahunan untuk kumpulan usahawan ini mencecah lebih RM500 juta setiap tahun.

Apa kata peserta yang telah sertai program kami sebelum ni?

Jangan sudah terlambat baru menyesal

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

1 pas masuk bernilai RM 100.

Tetapi jikalau anda mendaftar seramai 3 orang anda akan mendapat ketiga-tiga pas tersebut secara PERCUMA!