Tarikh

20 – 21 Ogos 2022

Platform

ZOOM Webinar

Kuasai 7 Formula untuk meningkatkan pendapatan dalam hanya 30 hari sahaja.

Adakah anda?

Tiada matlamat & hala tuju dalam hidup?

Sentiasa berfikiran negatif?

Tidak bahagia & sentiasa kebocoran wang?

Tersangkut dengan gaji & pendapatan yang sama?

Tiada ilmu mengembangkan perniagaan?

Sukar mendapat pelanggan baru?

Sampai bila nak hidup dalam keadaan tertekan?

Pelajari Formula Pantas Dan Cara Mudah Membina Perniagaan Yang Berjaya Dan Menguntungkan

Kami Telah Terbukti Berjaya Membina Berpuluh Ribu Usahawan Yang Bermula Dari Kosong Sehingga Ramai Yang Telah Mencapai Tahap Jutawan Industri.

Fakta Yang Anda Perlu Tahu

Orang sanggup bayar lebih untuk kepantasan mendapatkan keselesaan.

Orang sanggup bayar lebih untuk sampai cepat ke sesuatu destinasi.

Orang sanggup bayar lebih untuk talian internet yang lebih pantas.

Orang sanggup bayar lebih untuk mendapatkan sesuatu dengan segera kerana mereka tahu masa lebih bernilai dari segalanya.

20 – 21 Ogos 2022

ZOOM Webinar

Datuk Wira Dr. Azizan Osman

Pengasas Dan Pengerusi RichWorks International

Datuk Wira Dr Azizan Osman adalah seorang individu yang memulakan karier hidupnya secara sederhana dan kini diiktiraf sebagai jurulatih bertaraf dunia oleh International Coach Guild (ICG) dalam bidang perniagaan, pemasaran, kepimpinan dan penguasaan potensi diri.

Beliau memiliki keupayaan luar biasa yang dapat mempengaruhi perubahan positif seseorang individu untuk menghasilkan kerja terbaik serta menjadi team yang efektif dan luar biasa.

Sejak 2008, Datuk Wira Dr Azizan Osman telah membantu lebih daripada 1.1 Juta peserta menerusi program yang dianjurkan secara langsung melalui Richworks International, syarikat yang diterajui beliau sebagai Pengasas dan Pengerusi RichWorks International. Beliau telah membantu ribuan usahawan dan jutawan untuk berjaya melalui strategi dan formulanya yang praktikal, mudah dan terbukti berkesan.

Sebarang pertanyaan:

Pejabat urusan

RichQ, No.77 Jalan Badminton 13/29 Seksyen 13, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor.

(+60) 19 244 2244

info@richworks.com

DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.