Kuasai 7 Formula untuk meningkatkan pendapatan dalam hanya 30 hari sahaja.

Adakah anda?

Tiada matlamat & hala tuju dalam hidup?

Sentiasa berfikiran negatif?

Tidak bahagia & sentiasa kebocoran wang?

Tersangkut dengan gaji & pendapatan yang sama?

Tiada ilmu mengembangkan perniagaan?

Sukar mendapat pelanggan baru?

Sampai bila nak hidup dalam keadaan tertekan?

Pelajari Formula Pantas Dan Cara Mudah Membina Perniagaan Yang Berjaya Dan Menguntungkan

Kami Telah Terbukti Berjaya Membina Berpuluh Ribu Usahawan Yang Bermula Dari Kosong Sehingga Ramai Yang Telah Mencapai Tahap Jutawan Industri.

Fakta Yang Anda Perlu Tahu

Orang sanggup bayar lebih untuk kepantasan mendapatkan keselesaan.

Orang sanggup bayar lebih untuk sampai cepat ke sesuatu destinasi.

Orang sanggup bayar lebih untuk talian internet yang lebih pantas.

Orang sanggup bayar lebih untuk mendapatkan sesuatu dengan segera kerana mereka tahu masa lebih bernilai dari segalanya.

ZOOM Webinar

Tn. Radz Mohd

Chief Business Office, Richworks International Sdn Bhd

Radz Mohd merupakan seorang bekas Pengarah Jualan di salah sebuah syarikat korporat di Malaysia sebelum memulakan kariernya di RichWorks International Sdn Bhd.

Di RichWorks, beliau telah mengetuai beberapa jabatan seperti Sales, Khidmat Pelanggan, Komuniti RichWorks dan Media Sosial selain Pentadbiran.

Beliau juga merupakan seorang HRDF Certified Trainer dan OKR Certified Practitioner. Kepakaran beliau dalam aspek komunikasi juga telah membuka peluang untuk beliau menjadi Energizer, Host, Moderator dan Speaker bagi program-program yang dianjurkan oleh RichWorks seperti B.E.S.T, S.P.E.A.K, Workshop Kuasai Social Media, Your 1st Million Summit dan Bina Bisnes Berjaya.

Radz Mohd juga merupakan seorang usahawan, Entrepreneur yang berpengalaman dalam membina bisnes dari Zero To Million bersama isteri hasil dari ilmu dan didikan MenThor Datuk Wira Dr Azizan Osman & RichWorks International.

Kini setelah 9 tahun setia berkhidmat bersama RichWorks, beliau merupakan ketua yang mengetuai Team RichWorks dalam Senior Leadership Team dan menyandang jawatan sebagai Timbalan Naib Presiden Kanan yang dipertanggungjawabkan untuk membantu mengemudi RichWorks International bersama-sama Team Pengurusan Atasan. Beliau kini sedang melanjutkan pembelajaran MBA dari Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS).

Sebarang pertanyaan:

Pejabat urusan

RichQ, No.77 Jalan Badminton 13/29 Seksyen 13, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor.

(+60) 19 244 2244

info@richworks.com

DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.