Elite X – E

APA ITU PROGRAM MENTORING ELITE X?

Elite X adalah merupakan sebuah program bimbingan secara online yang ditawarkan kepada usahawan atau anda yang baru ingin memulakan perniagaan yang sangat komited untuk mengembangkan dan meningkatkan perniagaan.

Fokus utama yang diberikan adalah kepada perkembangan bisnes yang baru bermula dari segi pemasaran. Program bimbingan secara online ini adalah satu platform unutk kami berikan anda sebanyak ilmu yang dapat membantu anda mengambangkan perniagaan dengan lebih pantas dan lebih tinggi.

Misi kami adalah untuk mengubah cara usahawan menimba ilmu serta kembangkan bisnes mereka melalui bimbingan secara online selaras dengan zaman globalisasi dan digitalisasi

APA YANG ANDA AKAN TERIMA DI ELITE X?

Pembelajaran secara online.

Kandungan video eksklusif.

Persediaan untuk menjadi ahli usahawan yang ingin jadi lebih berjaya.

Berada dalam circle “usahawan”.

KENAPA PERLU BELAJAR DENGAN ELITE X?

  1. Anda dapat elakkan daripada melakukan kesilapan besar dalam perniagaan dengan mendapat ilmu tentang marketing.
  2. Anda akan dapat terus mengikuti ilmu terkini dalam perniagaan terutamanya pemasaran dan jalan yang sering berubah.
  3. Anda berada dalam “circle” usahawan yang sangat komited dan sentiasa berjaya yang membolehkan tahap bisnes anda meningkat dengan lebih cepat.
  4. Anda juga akan belajar bagaimana untuk meningkatkan dan mengembangkan perniagaan dengan lebih tinggi.

KRITERIA ELITE X

  1. Baru memulakan perniagaan.
  2. Nak kembangkan bisnes ke tahap lebih tinggi.
  3. Merupakan seorang pemilik syarikat, staff, stokis, ejen atau dropship dalam perniagaan yang dijalankan.
  4. Fokus untuk tingkatkan sales dan marketing.
  5. Komited untuk dibimbing secara online sepenuh masa.

IMPAK & RESULTS ELITE X

FELLYZ ELVYA POJOL

VYNTO VENTURE

(ASSOCIATE EXECUTIVE PARTNER FAITH FLEUR)

“Biarpun saya berasal daripada keluarga yang kedua-dua ibu bapa berkerja, saya tidak mahu rasa selesa dengan duit mereka. Sebagai anak sulung, jadi contoh terbaik buat adik beradik adalah tanggungjawab saya. Saya nak buktikan student juga mampu jadi seorang usahawan jutawan muda dengan berbisnes. Hasilnya, saya mampu berikan terbaik untuk keluarga. Apa yang mengharukan, saya sendiri tak pernah sangka jualan mampu cecah sehingga RM530 ribu setakat tahun 2020.”

SITI NOR HATINA MOHD SHUKOR

HADIRA INARA RESOURCES

(PRODUK KECANTIKAN – NAJEHAH)

“Saya adalah seorang suri rumah pada awal yang hidup dalam keadaan struggle bila berkenaan dengan soal kewangan. Disebabkan niat yang nak bantu suami, saya nekad berniaga dan upgrade ilmu. Bagi saya, berniaga tanpa ilmu adalah memenatkan kerana tetap ulang kesilapan yang sama. Selama 3 tahun berbisnes, tak pernah saya capai jualan RM50 ribu sebulan. Malah jumlah jualan untuk tahun 2020 pula hampir mencecah RM200 ribu dengan ilmu yang telah saya pelajari.”

SAFIYAH KAMSANI

CUPYA EMPIRE

(COKLAT CHOCODAPS)

“Kehidupan saya berubah menjadi seorang suri rumah apabila diuji masalah kesihatan. Pada mulanya, saya tidak mengalami masalah kewangan. Tapi, bila tidak mampu nak gembirakan hati anak-anak, saya nekad berbisnes secara serius. Saya berusaha tuntut ilmu dari Dr Azizan Osman terutamanya ilmu marketing. Saya tak menjangkakan jualan cecah RM50 ribu sebulan lebih-lebih lagi pada waktu PKP baru-baru ini.”

Sebarang Pertanyaan Hubungi Kami:

DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.