#TanyaAzizan

MEGALIVE

#TanyaAzizan

Dalam situasi yang berlaku sekarang, anda boleh pilih untuk murung dan terus cari alasan atau anda boleh pilih untuk bangkit dan cari jalan!

  • Berapa ramai dari anda yang ada soalan tentang bisnes, marketing dan sales yang anda ingin tanyakan tetapi anda tidak tahu kepada siapa anda nak tanya?
  • Berapa ramai yang ada bisnes dan tertekan dengan situasi sekarang dan tak tahu apa cara yang boleh diambil?

Kami di RichWorks ingin bantu anda untuk isikan waktu malam anda dengan sesi ilmu. kami akan mengadakan RichWorks Megalive – Tanya Azizan di Facebook Page Azizan Osman.

Aturcara Program
8.30pm – 10.30pm: Megalive #ResultRichWorks

Menthor anda, Dr Azizan Osman akan pilih beberapa soalan untuk dijawab dan dalam masa yang sama ada banyak ‘case study’ dari pelbagai industri seperti industri makanan, fesyen, kecantikan dan kesihatan, perkhidmatan dan pendidikan yang beliau akan kongsikan dengan anda.

Kami sarankan anda perlu rebut peluang untuk sertai sesi RichWorks MegaLive #ResultRichworks.

Bonus untuk anda! Dengan menghantar soalan kepada #TanyaAzizan, anda akan dihadiahkan ebook “Survival Kit Bisnes & Bekerja Dari Rumah” secara percuma.

Hantarkan soalan dengan mengisi form di bawah

powered by Typeform

Duduk rumah tidak bermakna anda habiskan masa dengan tak buat apa-apa! Ini masa untuk anda upgrade ilmu anda. Semakin tinggi ilmu anda, semakin tinggi pendapatan anda. Ambil manfaat dari sesi ilmu yang dibawakan khas untuk anda oleh RichWorks.