Intensif
Magnet
Kekayaan &
Kejayaan

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Intensif
Magnet
Kekayaan &
Kejayaan

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

SEMPENA ROADSHOW KIBARKAN JALUR GEMILANG, KAMI NAK BERIKAN TIKET IMKK KEPADA ANDA SECARA PERCUMA! ANDA BOLEH BAWA 3 LAGI RAKAN ANDA UNTUK BERSAMA ANDA DI IMKK NANTI.

BAGAIMANA UNTUK MENYERTAI?

KENANGAN KAMI BERSAMA ANDA SEMUA DI ROADSHOW KIBARKAN JALUR GEMILANG

RichWorks International

merupakan syarikat latihan dan bimbingan keusahawanan terbesar di Malaysia dengan penganjuran program yang telah dihadiri lebih 700,000 peserta.

Selama 10 tahun dan 1 dekad IMKK telah membantu rakyat Malaysia untuk merubah hidup dari biasa-biasa menjadi luar biasa. Anda bila lagi?

Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan (IMKK) adalah Program Intensif 3 hari. Merupakan satu-satunya Program Intensif bertaraf antarabangsa yang diinspirasikan oleh jutawan & usahawan pengasas MenThor Dr Azizan Osman.

Sepanjang satu dekad sejak 2009 program ini dilancarkan, IMKK telah dihadiri lebih 100 ribu peserta dari seluruh pelusuk Malaysia dan serantau.

Anda akan belajar langkah demi langkah bagaimana membina kebahagiaan dengan memahami strategi membina kewangan yang sistematik sama ada di dalam kerjaya atau perniagaan anda. Anda juga akan diajar bagaimana untuk menarik keberkatan di dalam hidup anda.

Dr Azizan Osman adalah pembimbing, guru, mentor, serta jurulatih kejayaan yang akan berkongsi formula yang telah terbukti berjaya lahirkan ramai usahawan jutawan yang bermula dari kosong. Dan beliau komited untuk membimbing anda dalam IMKK ini, cara bagaimana anda juga boleh menjana kekayaan & kejayaan, Insya Allah.

Anda juga akan diajar untuk mengenal pasti halangan yang menyebabkan anda hidup tertekan dengan masalah duit, hutang, tekanan hidup, kebocoran wang dan tidak bahagia. Hakikatnya ramai orang yang hidupnya di kelilingi oleh masalah demi masa tanpa mencari punca masalah itu berlaku.

APA YANG ANDA AKAN PELAJARI DARIPADA IMKK?

Bagaimana untuk mengenali “Ketakutan” anda serta ramai manusia lain yang mungkin menjadi penghalang utama banyak kejayaan anda.

Bagaimana untuk hidup lebih bahagia, sihat, kaya, berjaya dan diberkati.

Bagaimana menguasai 7 aspek kejayaan hidup anda supaya hidup anda & keluarga akan lebih berkualiti dan meningkat dengan segera.

Bagaimana untuk mendalami dengan lebih jelas matlamat anda serta berani untuk mencapainya.

Bagaimana untuk memaksimakan potensi diri anda dengan menguasai sikap diri anda seperti sikap mereka yang telah berjaya dalam hidup mereka.

Mengenali jenis ketakutan manusia yang menjadi penghalang utama mereka memperbaiki hidup mereka atau mencapai apa sahaja impian mereka termasuk impian kejayaan mereka.

Memahami Konsep 5K (Kebahagiaan, Keberkatan, Kesihatan, Kekayaan dan Kejayaan)

Bagaimana diri anda boleh menjadi Magnet Tarikan Rezeki

MENTHOR DR AZIZAN OSMAN

Dr Azizan Osman adalah seorang individu yang memulakan karier hidupnya secara sederhana dan kini diiktiraf sebagai jurulatih bertaraf dunia oleh International Coach Guild (ICG) dalam bidang perniagaan, pemasaran, kepimpinan dan penguasaan potensi diri. Beliau memiliki keupayaan luar biasa yang dapat mempengaruhi perubahan positif seseorang individu untuk menghasilkan kerja terbaik serta menjadi team yang efektif dan luar biasa.

Sejak 2008, Dr Azizan Osman telah membantu lebih daripada 700 ribu peserta menerusi program yang dianjurkan secara langsung melalui Richworks International, syarikat yang diterajui beliau sebagai Pengasas & Pengerusi. Beliau telah membantu ribuan usahawan dan jutawan untuk berjaya melalui strategi dan formulanya yang praktikal, mudah dan terbukti berkesan.

Beliau juga telah menulis lebih daripada 10 buku mengenai perniagaan, pemasaran dan penguasaan potensi diri. Buku ‘Beat the Curve’ yang dikarang bersama Brian Tracy antara buku yang berjaya tersenarai sebagai buku terlaris di Amazon.

 

 

Perkongsian di media sosial beliau juga turut menjangkau puluhan ribu orang setiap minggu, menjadikan beliau influencer selebriti yang dapat membantu ramai orang untuk merealisasikan potensi diri pada tahap tertinggi.

Sejak 2015, menerusi Program High Net Worth Coaching bersama kumpulan Titanium, Dr Azizan Osman telah memberikan bimbingan kepada lebih 700 usahawan cekal dalam perkembangan dan pertumbuhan perniagaan mereka yang luar biasa dan jumlah anggaran jualan tahunan untuk kumpulan usahawan ini mencecah lebih RM500 juta setiap tahun.

KHAS UNTUK ANDA!

Pendaftaran adalah

PERCUMA*

SEMPENA ROADSHOW KIBARKAN JALUR GEMILANG

*Tertakluk pada terma dan syarat

Terma & Syarat (Peserta)

1. Pihak RichWorks akan emelkan kepada anda maklumat program selepas anda membuat pendaftaran.

2. Tiket ini tidak boleh ditukar ganti kepada nilai wang, kredit atau barang.

3. Tiket ini hanya boleh ditebus guna untuk program Intensif Magnet Kekayaan dan Kejayaan pada 29 hingga 31 Ogos 2020 dan boleh digunakan hanya sekali sahaja oleh seorang penerima.

4. Pihak RichWorks berhak untuk menggantikan platform, tarikh dan menukar penceramah jika berlaku sesuatu yang di luar jangkaan.

5. Pihak RichWorks berhak menukar terma dan syarat tanpa sebarang pemberitahuan terlebih dahulu.

6. Selepas anda membuat pembayaran, pastikan anda sertai Facebook Group Eksklusif untuk memudahkan komunikasi dan untuk kami berkongsi ilmu supaya anda dapat bersedia sebelum hadir ke Program. Sila cek emel anda untuk dapatkan info lanjut.

DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.