Ini adalah versi preview, harga sebenar buku ini adalah RM 99 dan kami nak berikan percuma kepada 200 orang yang download hari ini sahaja!

Bunyi buat bisnes macam GEMPAK, update di sosial media sana sini, di Facebook, Instagram, Twitter dan lain-lain. Semuanya ada, macam ASTRO pulak (Macam-macam ada). Hebat kan, tapi sales tak masuk-masuk jugak.

Kenal tak usahawan yang masih struggle buat bisnes, sales krik-krik bawah 30,000, hadapi macam-macam masalah hutang piutangan, bisnes macam nak LINGKUP dan rasa tiada harapan lagi nak jalankan bisnes?

LINGKUP seorang tak apa, ni menyusahkan orang sekeliling. Berhutang sana sini, dengan adik-beradik, kawan-kawan dan bank. Yang lagi parah berhutang dengan Ah Long dan tak dapat nak komit untuk bayar menyebabkan kita tertekan dalam hidup dikejar dan diugut oleh geng Ah Long.

Apa Akan Jadi Kalau Masih Lagi Guna Marketing Yang Sama?

Of course hasil akan sama je. Sales pun takat-takat tu je. Boleh ke nak survive dan tampung kos sara hidup ekonomi yang mencabar hari ini?

Bisnes anda akan TERKUBUR dan rasa nak kerja makan gaji balik. Then, bila kita fikir balik, nak cari kerja sekarang bukannya mudah. Kalau tak kerja, takda gaji dan macam mana nak sara hidup keluarga?

Anda akan dikalahkan oleh pesaing yang selalu upgrade ilmu bisnes menyebabkan anda akan cepat rasa ‘give up’ nak jalankan bisnes yang anda lakukan sekarang ni. Kemudian bisnes MENINGGAL macam tu je.

Pelanggan yang sedia ada akan lari membeli dengan usahawan lain. Kesannya, stok anda akan penuh di kedai dan tiada siapa yang nak. Kalau produk ok lagi, ini kalau makanan pulak macam mana? Boleh BASI.
Buang masa bertahun-tahun buat benda sama yang tidak mendatangkan hasil. Tak penat ke? Takkan sampai ke tua masih lagi nak cari duit sehingga tak dapat luangkan masa dengan orang yang tersayang

INI HADIAH EKSKLUSIF UNTUK ANDA!

Ebook 20 IDEA MARKETING MUDAH UNTUK TAHUN 2020 di mana dalamnya kami berikan 20 idea untuk anda gunakan tingkatkan lagi bisnes anda

{

Bisnes kalau lebih 3 tahun, kalau belum capai 1 Juta pertama, lebih baik jangan buat bisnes!

{

Ada 200 strategi sekalipun, kalau tak amal dan tak mulakan dengan tindakan tak guna jugak

{

Kita boleh pilih nak mengalah dengan tekanan atau nak give up atau kita boleh cepat-cepat bangun, dan berusaha lebih baik.

TAPI COP!

EBOOK INI TAK  PENTING UNTUK USAHAWAN YANG:

I

Sudah cecah sales jutaan setahun dan dah rasa selesa dengan apa yang ada sekarang dan capai apa mereka nak.

I

Mempunyai stokis dan egen seluruh malaysia dan tak perlukan ilmu marketing lain lagi.

I

Mereka yang tidak mempunyai bebanan hutang dalam hidup, bebas masa dan dapat luangkan kepada orang yang mereka sayang setiap hari

I

Mereka yang kata “cukup la dengan apa yang ada, buat apa nak kaya”

Jika anda BUKAN dari 4 golongan di atas, kami sarankan anda rebutlah TAWARAN menjadi 200 orang pertama hari ini untuk anda dapatkan e-book ini sebelum kami tutup

Ini adalah versi preview, harga sebenar buku ini adalah RM 99 dan kami nak berikan percuma kepada 200 orang yang download hari ini sahaja!