CAPAI JUALAN BISNES SEHINGGA LEBIH RM1 JUTA MAHUPUN RM10 JUTA SETAHUN!

Khas untuk PEMILIK PERNIAGAAN SEKITAR lembah klang!

DAPATKAN PANDUAN DAN STRATEGI YANG TERBUKTI BERHASIL BAGI CAPAI JUALAN BISNES SEHINGGA LEBIH RM1 JUTA MAHUPUN 10 JUTA SETAHUN!

Tekan ‘play’ untuk tonton rakaman Business Coaching di Buletin Utama

PANDUAN DAN STRATEGI  CAPAI JUALAN RM1 JUTA MAHUPUN 10 JUTA!

Jangan bazirkan setahun lagi melakukan perkara yang sama dan harapkan hasil yang berbeza! Pada 2024, jika anda terus lakukan perkara yang selalu lakukan, pasti akan dapat apa yang selalu anda dapat. Adakah ini yang anda ingin capai pada tahun ini?
Sesi eksklusif ini khusus untuk usahawan yang nak buat jualan RM1 juta, RM10 juta atau lebih dari itu. Kami akan kongsikan strategi yang menjadikan ramai usahawan bergelar jutawan.
Strategi ini daripada Datuk Wira Dr. Azizan Osman sendiri dan terbukti dengan melahirkan ramai jutawan sejak tahun 2008. Anda juga boleh! Di sini anda akan LEBIH JELAS & FAHAM apa yang membuatkan seseorang usahawan itu mampu berubah dan lonjakkan perniagaan lebih berjaya.
Jangan tunggu lagi, mohon tempat anda SEKARANG!
Sesi ini hanya untuk USAHAWAN TERPILIH yang belum pernah sertai Business Coaching sebelum ini. Pilih salah satu lokasi di bawah ini sahaja.
22 Mei 2024
Shah Alam Convention Centre
(SACC), Selangor
Tempat terhad!
Mohon sekarang dan pasukan RichWorks akan hubungi semula bagi buat pengesahan butiran anda.

APA KATA MEREKA YANG DAH SERTAI SESI Yang lalu

#Results Business Coaching
Puan Adibah Mazlan,
Pengasas The Raw

Beliau merupakan seorang ahli farmasi yang diperakui Lembaga Farmasi dengan pengalaman dua tahun dalam Farmasi Klinikal (Perubatan) dan lima tahun di Farmasi Pesakit Luar di bawah Kementerian Kesihatan sebelum ini.

Menyertai program pementoran Spire di bawah RichWorks
pada April 2021 selepas bisnes stuck, tidak seperti diharapkan.

Sebelum itu, beliau sendiri pernah rasa burnout bila lakukan bisnes seorang diri selepas waktu kerja dalam tempoh dua tahun.

Bagaimanapun, perubahan mula berlaku bila beliau dibimbing bersama RichWorks dan Dr. Azizan. Daripada seorang diri, beliau mula ada staf hinggakan bisnes berjaya capai RM1 juta pertama dalam 7 bulan saja.

Tak berhenti di situ, beliau dibimbing secara dekat dengan Dr. Azizan dalam Titanium hinggakan alami peningkatan 724% pada tahun lalu berbanding RM2 juta pada 2022.

Dato’ Ilai Raja Sagadewan & Datin Sumitra Ramachandran,
Pemilik Farmasi Everlife

Bermula dengan hanya satu farmasi di Kedah, beliau tak tahu apa perlu dilakukan untuk kembangkan lagi bisnes yang dijalankan.

Lebih berbelas tahun dalam bisnes, tak menjanjikan kejayaan buat mereka.Pada mulanya bisnes hanya untuk diri sendiri tetapi semua itu berubah bila dapatkan bimbingan dengan ilmu yang betul.

Beliau kemudian sertai pementoran Spire pada 2019 sebelum dibimbingan secara dekat dengan Dr. Azizan. Perubahan dan pembaharuan mula kelihatan antaranya produk baharu yang dikeluarkan.

Percaya kepada perjalanan proses dan lakukan tindakan berterusan membuatkan pasangan ini pada 2023 menyaksikan peningkatan 194% berbanding RM3.9 juta jualan pada 2022.

Puan Zuraida Jaafar aka Emma,
Pengasas Weddings By Emma

Beliau bermula dengan kelas latihan RichWorks anjurkan dari 2016 hingga mendapatkan bimbingan secara dekat bersama Dr. Azizan.

Proses transformasi mula berlaku yang mana ia tidak ambil masa sehari dua. Transformasi berlaku bukan saja kepada diri beliau bahkan pasukannya, pejabat dan material yang digunakan bagi menumpukan kepada pelanggan-pelanggan ‘premium’.

Bagaimanapun, langit tak selalu cerah di mana pandemik yang melanda menyebabkan jualannya jatuh hingga RM500,000 saja setahun. Bukan itu saja, semua pasukannya hilang ketika itu.

Namun Puan Emma seorang pejuang, beliau gunakan ilmu yang ada dalam bimbingan diberikan RichWorks dan Dr. Azizan untuk bangkit dengan lebih baik lagi.

Alhamdulillah, permintaan bagi perkhidmatan beliau semakin meningkat hingga 110% pada 2023 berbanding sekitar RM4 juta jualan pada tahun sebelumnya.

STRATEGI USAHAWAN JUTAWAN RICHWORKS YANG BANTU MENINGKATKAN BISNES MEREKA PADA 2024

PANDUAN dan ILMU yang dikongsikan sendiri Mentor Usahawan, Datuk Wira Dr. Azizan Osman yang membolehkan anda memacu hasil dengan lebih baik, meningkatkan jualan, memperkukuhkan aspek teras bisnes dan akhirnya memacu pertumbuhan perniagaan anda.

SPEAKER ANDA : DATUK WIRA DR AZIZAN OSMAN
Accredited Business, Marketing & Leadership Coach, Mentor & Strategist, Serial Entrepreneur & Best-Selling Author.
Beliau seorang World Class Business Educator dan Asia’s No.1 Business, Marketing & Leadership Coach terkenal dengan keupayaan uniknya untuk membimbing anak muridnya sehingga mendapat peningkatan luar biasa dalam perniagaan dan beribu-ribu pemilik perniagaan dan usahawan telah berjaya menerusi strategi dan metodologi kejayaannya yang telah terbukti untuk meningkatkan pertumbuhan perniagaan mereka dari sifar hingga mencecah jualan jutaan ringgit.
Pencapaian Beliau

DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.

Hak Cipta Terpelihara © 2024 | Polisi Privasi | RichWorks International Sdn. Bhd. 201001025185 (909099-W) | SST No: B16-1902-3200193