TAHNIAH.

 

Kami dapati anda layak dan kami ingin menjemput anda ke Sesi Konsultansi
Business Evaluation Session & Transformation (BEST)!

Pilih tarikh dan sahkan kehadiran anda, serta pastikan anda komited untuk hadir.

Jadual BEST 2019

Date Training Room 1 (9am – 12pm) Training Room 2 (2pm – 5pm)
26-Oct (Saturday) Available Not Available
29-Oct (Tuesday) Available Not Available
30-Oct (Wednesday) Available Not Available
2-Nov (Saturday) Available Not Available

Apa itu Business Evaluation Session & Transformation (BEST)?

Sesi Konsultansi BEST atau singkatan dari ‘Business Evaluation Session & Transformation’ ini adalah satu sesi untuk anda dapatkan gambaran yang lebih jelas tentang perjalanan bisnes anda selepas tamatnya program Nak Ubah Hidup baru-baru ini. Anda juga akan dibantu oleh Team RichWorks untuk dapatkan hala tuju, penjelasan yang lebih jelas dan apa langkah seterusnya yang perlu anda buat untuk capai matlamat anda.

Apa masalah bisnes yang sering dilalui?

u

Masalah #1

Tak tahu apa matlamat dan hala tuju untuk berbisnes. Mungkin ada yang dah berbisnes bertahun-tahun tapi masih lagi tercari-cari apa yang selanjutnya yang patut anda buat untuk teruskan bisnes sekarang.

Masalah #2

Tidak mempunyai ilmu yang betul. Semua teknik yang digunakan sekarang sekadar ‘ikut jejak’ orang lain je. Sedangkan, anda tahu lain bisnes lainlah cara dan tekniknya. Ada juga yang boleh rugi sebabkan tersalah langkah dan sekadar ikut-ikut  teknik orang lain.

Masalah #3

Dah berniaga sampai 3-5 tahun dan mungkin lebih lama dari tempoh tu. Tapi jualan masih belum dapat cecah lebih RM30,000  – RM50,000 sebulan, berapa lama lagi anda masih nak berada di tahap yang sama tanpa sebarang perubahan langsung.

Apa langkah seterusnya untuk sertai sesi BEST bersama kami?

Senang sangat! Anda hanya perlu pilih tarikh dan waktu seperti diberikan dalam link berikut.

Selepas anda dah sahkan slot tarikh dan waktu untuk hadir ke sesi BEST, pastikan anda komited untuk hadir kerana kami yakin sesi ini akan berikan impak besar kepada anda. Ramai orang gagal kerana mereka hanya tahu buat keputusan untuk berjaya tapi mereka tak buat tindakan sehingga habis.

Anda tak macam mereka kan?

Sila Ikuti langkah – langkah berikut untuk mendaftar.

Pilih tarikh dan sahkan kehadiran anda, serta pastikan anda komited untuk hadir.

Jadual BEST 2019

Date Training Room 1 (9am – 12pm) Training Room 2 (2pm – 5pm)
26-Oct (Saturday) Available Not Available
29-Oct (Tuesday) Available Not Available
30-Oct (Wednesday) Available Not Available
2-Nov (Saturday) Available Not Available

Lokasi

RichQ, No.77 Jalan Badminton 13/29 Seksyen 13, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor