RICHWORKS GROUP OF COMPANies

accelerating your business

MILLIONAIRE MARKETING MASTERY

Program Millionaire Marketing Mastery (MMM) adalah satu program untuk usahawan atau pemilik perniagaan yang ingin menigkatkan potensi kekayaan, kejayaan dan pendapatan mereka sehingga 300% sama ada melalui perniagaan dari rumah, perniagaan kecil, sederhana atau besar.

newspaper

dapatkan berita terkini

01

Kebangkitan Wanita Abad Ke-21 - Majalah Nona

Jaga-jaga! Wanita kini lebih agresif dan tak mudah rapuh. Mereka tak mudah putus asa dan takut malah semakin berani mengeluarkan ‘taring’!
02

Majlis Anugerah Bangsawan Titanium 2019

TAHNIAH diucapkan kepada kepada 40 pemenang pada Majlis Anugerah Bangsawan Titanium yang berlangsung secara LIVE di Facebook Group Nak Ubah Hidup.
03

Tak Ada Duit? Guna 6 Cara Ini Untuk Mulakan Bisnes

Ramai orang nak mula buat bisnes sebab mereka tahu dengan berniaga akan dapat membantu tingkatkan tahap kewangan
04

Gali Lubang Tutup Lubang – Buat Bisnes Tapi Penuh Hutang!

“Kenapa bisnes saya buat duit, tapi semua duit tu terpaksa dihabiskan hanya untuk bayar hutang je…saya dah letih berniaga.
Play Video

richworks group of companies

Diasaskan oleh Dr Azizan Osman, Richworks telah berkembang menjadi sebuah organisasi penganjuran seminar terulung di Malaysia dalam masa 6 tahun. Mulai 2008, Richworks secara khususnya, menyediakan program-program berbentuk pendidikan dalam bidang pembangunan kemuncak prestasi diri serta pembangunan diri.

Richworks Group of Companies adalah sebuah kumpulan syarikat konglomerat multinasional yang merangkumi Richworks Human Capital Development Sdn Bhd

Dapatkan info terkini dari richWorks

better | easier | faster

accelerating your business